Sterren

Dit gebeurde er tijdens het vriendinnenweekend van Leontine

De breuk met Marco Borsato is Leontine ontzettend zwaar gevallen. Tijdens een vriendinnenweekend had ze gelukkig de steun van haar vriendinnen, waaronder Kim Kötter.

Dit vertelt Kim, voormalig Miss Nederland, in Weekend. Leontine, Kim en een groepje vriendinnen gingen vlak na het bekend worden van Marco’s affaire met Iris Hond op vakantie naar Aruba. “We waren daar met een vast vriendinnenclubje en natuurlijk hebben we veel met elkaar gepraat en gelachen’, vertelt Kim Kötter in het weekblad. “We hebben ook met z’n allen zitten janken.”

Gouden regel

De vriendinnen zijn elkaars steun en toeverlaat. “We zijn heel open en eerlijk tegen elkaar, dat vind ik wel bijzonder. Tegelijkertijd is de situatie heel precair, dus je moet heel voorzichtig zijn in wat je vraagt en zegt.”

Kim vertelt dat de dames één ongeschreven regel hebben. “Dat alles wat wordt besproken onder ons blijft, dus Leontine kan gewoon haar hart bij ons luchten. Alleen luisteren kan voldoende zijn, dat geeft al veel steun. Het is fijn om verdriet, maar ook groot geluk met elkaar te kunnen delen.”

Liefdeshereniging?

Kim weet dat Marco en Leontine nog goed met elkaar omgaan. “Ze hebben nog heel veel liefde voor elkaar, je ziet dat de kinderen zich daar ook heel liefdevol over uiten op social media. Ik hoop echt dat ze hier goed uitkomen en dat het weer gaat werken. Voor het hele gezin is het superzwaar natuurlijk, ook voor Marco. Maar volgens mij gaan Marco en Leontine met heel veel respect met elkaar om, ook voor de kinderen, en dat is het allerbeste wat je kunt doen.”

Maar komen ze nog samen? Kim ziet kansen. “Ik zag hen samen altijd als de koning en koningin van de Nederlandse showbizz. Ik hóóp dat ze elkaar weer gaan vinden.”

22 jaar

Marco en Leontine maakten in februari 2020 bekend dat ze uit elkaar gaan. Het stel werden ruim twintig jaar geleden aan elkaar gekoppeld door Hans en Connie Breukhoven. Op 22 mei 1998 trouwden de zanger en de assistente van Rad van Fortuin in Venetië. Na bijna 22 jaar kwam er een einde aan misschien wel het bekendste showbizzkoppel van Nederland.