Sterren

Dit is het nieuwe huis van de Meilandjes

Begin deze week werd bekend dat de Meilandjes na het aankomende derde seizoen weggaan uit Frankrijk en terug verhuizen naar Nederland. Een Nederlandse makelaardij heeft aan Shownieuws bevestigd om welk huis het precies gaat.

Martien en Erica zullen gaan wonen op het platteland bij Hengelo waar ze alle ruimte hebben, zo is bevestigd na berichtgeving van weekblad Story. Het gaat om een woonboerderij met een vrijstaande dubbele garage, een luxe gastenverblijf en een paardenstal. Het huis is verder van alle luxe voorzien: het heeft maar liefst drie badkamers en een sauna. Ook is de boerderij omgeven door veel bosgebied. Het lijkt er dus op dat ze definitief vaarwel zeggen tegen hun bed & breakfast-avonturen. Hierboven zijn beelden van de boerderij te zien.

Eerder leek het er nog op dat de Meilandjes een vervallen chateau in Wassenaar op het oog hadden. In een vlog van De Ondernemer uit december wordt gevraagd aan de familie of zij nog zullen terugkeren naar Nederland. “Er zijn bijna geen chateaus in Nederland”, aldus Erica. Maar al snel komt Martien met het volgende verrassende antwoord: “Nou moet je luisteren, wacht even. Wij gingen vorige week natuurlijk naar Nederland (..) en toen reden wij op de Rijksstraatsweg bij Wassenaar. Nou, daar staat gewoon aan de rechterkant een chateau. Helemaal te verwaarlozen. Zo erg.”

Het leek erop dat dit vervallen kasteel zomaar hun nieuwe klusproject in Nederland zou worden. “Nou, zou dat niet nog eens leuk zijn”, reageerde Erica op Martien in de vlog. Uiteindelijk verkiezen ze dus een woonboerderij in de Achterhoek boven een chateau in de Randstad.

Annuleringen Chateau Marillaux

Nadat maandagavond bekend werd dat de Meilandjes gaan vertrekken uit Frankrijk, worden ze overladen met mails waarbij gasten vragen om hun verblijf te kunnen annuleren. Maxime reageerde dinsdag (voor de tweede keer) zelf op het nieuws.

“Mensen we willen hierbij even duidelijk maken dat we geen annuleringen hebben gehad, maar dat mensen de instantie hebben…” “Intentie”, onderbreekt Erica ineens. “Intentie, dankjewel. Intentie hebben om te annuleren omdat ze denken dat wij er niet zijn. Stop met mailen, want we hebben geen annuleringen, ja sorry.” In de video hieronder is haar hele reactie zelf te zien.