Sterren

Dit is de nieuwe liefde van MAFS-Henk

Nadat kijkers van Married at First Sight konden zien dat het huwelijk tussen Chantal en Henk geen lang leven beschoren was, bleek al snel dat een Henk een nieuwe liefde heeft. Op Instagram stelt hij nu eindelijk de vrouw voor die zijn hart sneller laat kloppen!

“Supertrots mag ik jullie eindelijk voorstellen aan de vrouw die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven,” schrijft Henk bij een foto van de tortelduifjes. “Zij laat de vlinders in mijn buik iedere dag weer dwarrelen.” Eerder vertelde Henk over zijn nieuwe vlam dat ze knap en zorgzaam is. Hij houdt niets liever dan de deur open voor zijn vriendin. ”En dan niet alleen als ze haar handen vol met tassen heeft. Ik doe dat altijd. Omdat ik van haar hou, om haar geef en liefde van haar terugkrijg.”

De relatie tussen Chantal en Henk liep uit op een fiasco. Chantal ergerde zich groen en geel aan haar nieuwe man, en Henk vond het vooral jammer dat Chantal voor zijn gevoel nooit open heeft gestaan voor hun relatie. In de video hierboven zie je hoe Henk het huwelijk heeft beleefd.