Sterren

Is dít de oorzaak van Dave's 'hangende gezicht'?

Gisteravond zat de schrik er goed in bij Dave Roelvink, toen de ene helft van zijn gezicht plots begon te ‘hangen’. De realityster en dj bracht direct een bezoek aan het ziekenhuis en weet nu hoogstwaarschijnlijk wat zijn hangende gezicht veroorzaakt.

“Zo lieve mensen. Nogmaals bedankt voor alle lieve berichtjes. Ik denk dat ik weet wat er aan de hand is…”, begint Dave in de video. “Gisteravond na het hele gebeuren in het ziekenhuis, dacht ik ‘ik doe nog eens een oogdruppeltje in’. Ik heb al drie dagen een ontstoken oog (…) Gister ben ik begonnen met oogdruppels daarvoor. Gisteravond toen ik er nog een oogdruppeltje in gooide na het ziekenhuis, gebeurde er dit…”

In bovenstaande video is te zien wat er gisteravond met Dave gebeurt nadat hij de oogdruppels gebruikt: in zijn hals begint van alles te bewegen en ook zijn mond trekt omlaag. “Ik ben dus waarschijnlijk allergisch voor een stofje in die oogdruppels. Ik ga het nog even laten checken om alles uit te sluiten! Maar ja… hoogstwaarschijnlijk is het dus een allergie. Wordt vervolgd!” aldus Dave.

Shownieuws heeft inmiddels contact gehad met Lucienne Kenter, de moeder van Dave. Zij laat weten enorm geschrokken te zijn van wat er nu met hem gebeurt. Zijn gezicht is wéér gaan ‘hangen’ en daarom gaan ze vandaag naar de huisarts om het nogmaals te laten onderzoeken.

UPDATE: Dave heeft zich inmiddels laten onderzoeken. Hij laat weten: “Het moet vanzelf weggaan, het is of iets met stress, of iets met een allergie. Dat komt dan waarschijnlijk door die oogdruppels (…) Het moet vanzelf wegtrekken.”