Sterren

Dit vindt Bachelorette-Jordy van Gaby's lippen

Jordy van De Bachelorette heeft in een exclusief interview met Shownieuws verteld hoe het met hem gaat. De populaire kandidaat en mogelijke winnaar van het datingprogramma laat ook weten wat hij van Gaby’s beroemde lippen vindt…

“Hoe zit het met die lippen, zijn die echt van haar?” vraagt zijn moeder Alexandra aan hem. “Ik weet het niet. Zij heeft echte lippen, volgens mij”, zegt hij met enige twijfel.

In de uitzendingen van De Bachelorette is al te zien geweest dat Jordy zijn droomvrouw een dikke pakkerd geeft. Als ervaringsdeskundige weet hij dus veel van Gaby’s lippen. “Ik heb ze geproefd en ze waren heel fijn”, is het verlossende antwoord.

Alexandra

Kijkers van de Bachelorette, waarin Gaby Blaaser op zoek gaat naar de liefde van haar leven, zijn diep onder de indruk van de knappe vrijgezel Jordy. En het zogenoemde reality-DNA heeft hij niet van een vreemde. Zijn moeder Alexandra ging hem voor in Utopia.

Shownieuws sprak met moeder en zoon over hun deelname aan realityprogramma’s én over hun toekomst. En Alexandra is natuurlijk ook hartstikke trots op Jordy, die zich nu BN’er mag noemen. Dit interview is via deze link te zien.