Sterren

Dit vond Tino Martin's vriendin van Gerard-geruchten

Eind 2019 gonsde het van de geruchten over Tino Martin. Was hij weer samen met zijn ex Kimberley, datete hij met Monique Westenberg en had hij het meer dan gezellig met Gerard Joling? Het eerste gerucht bleek te kloppen, maar die laatste roddel blijkt nu voor vervelende momenten te hebben gezorgd…

Dit vertelt Tino in 30 Minuten Rauw, de wekelijkse podcast van Ruud de Wild. Als de presentator vraagt of de zanger last heeft van de roddels die over hem de ronde doen, zegt hij dat dit meevalt. “Soms is het vervelend en meestal moeten we er om lachen. Het ligt er ook aan welke roddel…”

Tino + Gerard

Ruud vraagt specifiek naar het gerucht over zijn ‘relatie met Gerard Joling’. “Het raakt mij niet en we moeten erom lachen. Ik heb het nooit zo gesnapt”, zegt Tino daarover. “Ik vind Gerard een geweldige kerel. (…) Ik kan met hem gewoon lachen op feestjes. Op het moment dat iemand een arm om je heen slaat of een keer voor de grap in je kont knijpt, moet er blijkbaar ineens iets zijn. Iets seksueels of een relatie. Dat is iets wat mij zo verbaasd heeft.”

Volgens Tino zou het hem niets uitmaken als hij wel echt op mannen zou vallen. “Nee, ik doe daar niet zo panisch over. Als Gerard een arm om mij heen slaat en een kus op mijn wang geeft, prima toch. Dat doe je ook met een vriend of een vriendin.”

Kimberley

Maar wat vindt Kimberley, Tino’s vriendin, van de geruchten die tijdens hun tijdelijke break-up de ronde deden? “In onze relatie doet dat niks en wij kunnen er samen om lachen. Als er weer een nieuw bericht is, is het van: nou schat, heb je deze al gelezen? En dan zeg ik: oh, is het weer zover.”

“Het enige vervelende is”, vervolgt Tino. “Zij zit in de horeca. Zij heeft natuurlijk wel te maken met mensen die bijvoorbeeld in een van haar zaken zijn met een borreltje teveel op. Die dan zeggen van: ‘Wat hoor ik nou, gaat die vriend van jou nou met Gerard?’ Dat is natuurlijk wel klote, dat zij dat elke keer weer… Je moet er toch iets mee, je kan moeilijk elke keer boos weglopen.”

Corona

Tino vertelde ook dat hij inmiddels denkt als een van de eersten in Nederland het coronavirus te hebben gehad. Om die reden moest hij in januari zijn concerten in Carré afblazen. Zijn uitspraken daarover kan je zien via deze link.