Sterren

Dit wordt het droomhuis van Arjen Robben in Groningen

Afgelopen weekend werd bekend dat Arjen Robben terugkeert als profvoetballer. De 36-jarige aanvaller, die vorig jaar stopte, gaat weer voetballen bij FC Groningen waar zijn prachtige loopbaan begon. Dat betekent ook dat hij binnenkort gaat verhuizen en Shownieuws kan zijn nieuwe droompaleisje al laten zien!

Robben kocht het huis in 2014 voor 1,1 miljoen euro en inmiddels is het helemaal verbouwd. Patty Brard vertelt in bovenstaande video alles over zijn nieuwe stulpje.

De voetballer is al vele jaren gelukkig met zijn jeugdliefde Bernadien. Het koppel stapte in 2007 in het huwelijksbootje en ze hebben drie kinderen: twee zoons en een dochter.

Robben werd als 12-jarige opgenomen in de jeugdopleiding van FC Groningen en debuteerde vier jaar later in de hoofdmacht van de noorderlingen. “Inmiddels is het 18 jaar later en ben ik een voetbalavontuur rijker. We komen terug naar huis, terug naar Groningen”, aldus Robben afgelopen zaterdag, die furore maakte bij PSV, Chelsea, Real Madrid en Bayern München. Vorig jaar, na tien succesvolle seizoenen in Duitsland bij Bayern, stopte hij als profvoetballer. Robben wimpelde toen interesse van tal van clubs af. De vleugelspits speelde 96 interlands voor Oranje, waarin hij 37 doelpunten maakte.