Sterren

'Dit zijn de juryleden van RuPaul's Drag Race'

Dit najaar is de Nederlandse versie van RuPaul’s Drag Race, Drag Race Holland te zien op televisie. Fred van Leer gaat het presenteren, de jury is nog niet officieel bekend, maar Shownieuws is in de wandelgangen wat bekende namen ter ore gekomen…

RuPaul’s Drag Race is een programma waarin dragqueens strijden om de winst. Het programma is een beetje te vergelijken met Holland’s Next Top Model.

Betrouwbare bronnen vertellen Shownieuws dat Nikkie de Jager een vast gezicht in het programma wordt, zij zal als jurylid verbonden zijn aan de gloednieuwe show. Een opsteker voor haar, na de vreselijke overval bij haar thuis. Ingewijden melden ook dat een andere Nikkie plaats zal nemen aan de jurytafel: Nikkie Plessen. Het programma draait om performances, make-up en outfits van de kandidaten, dus zij kan daar goed over meepraten. Als laatste jurylid horen wij de naam Claes Iversen. De kans is groot dat hij mee gaat helpen outfits te ontwerpen. Als gast-jurylid zou Roxeanne Hazes te zien zijn in het programma.

Dit najaar is de Nederlandse versie te zien op Videoland en op dit moment zijn de opnames bezig. Volgens onze bronnen zou RuPaul in eerste instantie zélf het programma presenteren, net zoals de spin-off in Engeland, maar door het coronavirus is daar helaas een streep doorgezet. Daarop zijn de makers uitgeweken naar Fred van Leer, geen onbekende in de scene: hij heeft voor zijn bekendheid op tv jarenlang opgetreden als dragqueen.