Sterren

UPDATE: Dit zijn de twee presentatoren van nieuw DWDD

Dit najaar komt er een nieuwe dagelijkse talkshow op het oude tijdslot van DWDD. Dat meldt het AD, evenals de twee presentatoren van het programma…

Fidan Ekiz en Renze Klamer zouden de talkshow namelijk samen gaan presenteren. Volgens de krant zal het programma vanaf 31 augustus op de buis zijn. De twee zouden vorig weekend samen een testaflevering gemaakt hebben. Ook Simone Weimans zou in de race zijn geweest om naast Renze Klamer plaats te nemen.

UPDATE: Renze heeft de berichtgeving zaterdag bevestigd op Twitter:

Renze is op dit moment de presentator van Op Vrijdag, waarvan vanavond de tweede reeks op televisie start. Ook Fidan draait inmiddels al een tijdje warm, want ze presenteert samen met Jeroen Pauw op zondag het veelbekeken Op1.

View this post on Instagram

@dwddtv #dwdd

A post shared by Fidan (@fidanekiz) on

De laatste DWDD

Na 15 jaar viel het doek voor De Wereld Draait Door onlangs dan écht. Op 27 maart schoof Matthijs van Nieuwkerk voor het laatst samen met tafelheer Marc-Marie Huijbregts aan tafel om terug te blikken op de mooiste momenten van afgelopen jaren.

In een lege studio, zonder publiek én redactie. De laatste aflevering zag er dus erg anders uit dan normaal. Vanwege de coronacrisis was er al twee weken geen publiek meer in de studio. Ook waren er geen gasten aan tafel uitgenodigd en ontbrak een groot deel van de redactie.

Matthijs en Marc-Marie lieten in die showde mooiste momenten van de afgelopen vijftien jaar nogmaals de revue passeren. Zo kozen ze ervoor interviews met gasten als Andre Agassi, Mies Bouwman en Kees van Kooten en Wim de Bie uit te lichten. Ook Ilse de Lange was in de studio aanwezig en bracht een verzoeknummer van Matthijs ten gehore, het nummer ‘Turn! Turn! Turn!’