Sterren

Dominique reageert voor het eerst op huwelijksaanzoek Anouk

Maandag verraste Anouk haar geliefde Dominique met een huwelijksaanzoek. De reactie van Dominique sprak boekdelen en nu spreekt hij zichzelf voor het eerst uit over het bijzondere moment.

“Gezegend”, begint Dominique zijn bericht. “Ik ben eerlijk gezegd zo trots op waar ik nu sta in het leven. Verloofd met niet alleen de moeder van mijn kinderen, maar ook met mijn beste vriendin en de liefde van mijn leven. Ik wil je bedanken dat je me de tijd en de ruimte hebt gegeven om te groeien als persoon Je daagt me altijd uit om de beste versie van mezelf te zijn … Bedankt @anouk Ik hou van je.”

Aanzoek

Op Instagram deelt Anouk eerder de unieke video waarin zij haar vriend ten huwelijk vraagt. Anouk vertelt in de video dat Dominique haar vaak ten huwelijk heeft gevraagd, maar dat Anouk steeds ‘nee’ bleef zeggen. Nu grijpt ze dan toch haar kans en vraagt ze Dominique zelf ten huwelijk!

“HE SAID YES”, schrijft Anouk dolblij bij de lieve video, die hierboven te zien is. “Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben). Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt. Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren.”