Sterren

Doneeractie voor Nadège geen groot succes

De doneeractie die is opgezet om Nadège van Chateau Meiland te helpen, is helaas nog geen groot succes. Een trouwe kijker besloot voor de huishoudster in de bres te springen, maar er wordt nog niet massaal gedoneerd.

Tot nu toe is er ruim 2500 euro ingezameld. Zo laat initiatiefneemster Astrid weten: “UPDATE: Het saldo is toegenomen naar € 2.530,50. Als er de komende dagen geen toename is plaats ik geen update om 18:00 uur, tenzij iemand daar ernstige bezwaren tegen heeft. Als er 10 dagen achter elkaar geen toename is beëindig ik deze actie en ga ik het overmaken naar Nadège.”

Astrid besloot om Nadège te helpen nadat bekend werd dat de familie Meiland weer terug gaat verhuizen naar Nederland. In eerste instantie had ze gehoopt om genoeg geld in te zamelen zodat Nadège het kasteel van de familie zou kunnen overkopen, maar dit zag de huisvriendin zelf helemaal niet zitten. “Een kasteel kopen is niet verstandig! Je moet het kunnen onderhouden en dat is niks voor mij”, vertelde Nadège eerder al aan Shownieuws. “Ik vind het lief dat er geld wordt ingezameld maar ik onderhoud mezelf met mijn salaris, waarvoor ik de familie Meiland bedank. Ik hou erg van de Meiland familie en ik zal er altijd voor ze zijn.”

Maar een eventuele verhuizing naar een appartement in een betere wijk, is ook een optie. En mocht er daarvoor nog altijd te weinig geld zijn gedoneerd, dan is er nóg een plan: “Mocht deze actie nog minder succesvol zijn kan ze er alsnog een vaas ofzo voor kopen (zie seizoen 2 aflevering 9)”, schrijft Astrid op Facebook. Mocht je na het lezen van dit stuk Nadège willen helpen met een donatie? Dan kun je hieronder alle informatie vinden.