Sterren

Donkere wolk boven huwelijk Sylvie Meis

Opnieuw een domper voor Sylvie Meis. Hoewel ze volgende maand eindelijk haar jawoord lijkt te gaan geven aan haar verloofde Niclas Castello, is er een reële kans dat haar ouders daar niet bij kunnen zijn!

De vader en moeder van Sylvie wonen in de provincie Antwerpen waar de afgelopen periode strenge coronamaatregelen zijn genomen vanwege de vele nieuwe besmettingen. En volgens Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds zou het dus zo maar kunnen dat zij niet naar Italië mogen afreizen. Zijn hele verhaal zie je in de video hierboven.

Eigenlijk zou het huwelijk van La Meis al in mei plaatsvinden, maar het koppel heeft dat vanwege de coronacrisis moeten verplaatsen. De locatie blijft wel hetzelfde. “We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land”, vertelt de 42-jarige presentatrice onlangs aan het Duitse Gala. “Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles.” De bruiloft zal duurt maar liefst vier dagen.