Sterren

Zoontjes André en Roxeanne zien elkaar eindelijk

André en Roxeanne Hazes hebben de strijdbijl begraven. In ieder geval tot op een bepaalde hoogte, want hun zoontjes André en Fender hebben elkaar woensdag gezien…

Dit laten de trotse moeders Monique Westenberg en Roxeanne Hazes zien op Instagram. Op hartverwarmende foto’s op de pagina’s van de twee is te zien hoe ook hun zoontjes het goed met elkaar kunnen vinden.

“Rijkdom”, schrijft Monique bij de foto. En de zus van haar grote liefde André reageert met een prachtig rood hartje.

View this post on Instagram

Rijkdom 🍀

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Als Shownieuws belt om te vragen hoe de vork in de steel zit, wil de vriend van Roxeanne Hazes er niet teveel over kwijt. “Ik hoef er verder niks over te zeggen. Ik denk dat de foto van de twee neefjes voor zichzelf spreekt.”

De hartverwarmende foto kan rekenen op talloze reacties van bekende en onbekende volgers. Zo valt er te lezen: “Dit maakt mijn hele dag goed! Wat ontzettend fijn!” Een ander: “Zo blij voor jullie, ik zit met tranen in m’n ogen”.

Monique

Het ging jaren geleden mis tussen broer en zus, toen de zanger een relatie kreeg met de 16 jaar oudere Monique Westenberg. Zowel Rachel als Roxeanne zouden niet achter deze relatie hebben gestaan. Die kou is inmiddels tussen Monique en Roxeanne in ieder geval duidelijk uit de lucht!

André en Roxeanne mogen elkaar dan wel al jaren (hebben?) ontlopen, ze spraken geregeld lovende woorden over elkaar. Tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten van dit jaar zong Roxeanne een bijzonder duet met haar vader en dat moment bezorgde ook haar broer André kippenvel. “Dat nummer van Rox en die ouwe, dat is wel kippenvel. Dat is heel mooi. Het maakt niet uit wat de mensen er van vinden, maar dat je dat als ‘kind van’ kan doen is natuurlijk heel bijzonder. En het is iets wat je de rest van je leven bij je kan dragen”, vertelde hij in Shownieuws.

Shownieuws spotte de twee ook al samen, toen zij samenkwamen om te repeteren voor Holland Zingt Hazes 2020. Vanwege de concerten werd een groepsfoto gemaakt met alle artiesten en het was toch wel bijzonder om broer en zus zo weer samen op de foto te zien.