Sterren

Emma Heesters heeft toch bekende nieuwe liefde

Emma Heesters blijkt het liefdesvirus toch te pakken te hebben gekregen. Waar zij een zoen met voetballer Wesley Sneijder onlangs nog ontkende, blijkt ze nu toch te zijn gevallen voor de charmes van een bekende voetballer…

Dit vertelt de verliefde zangeres aan Party. “Ik heb iemand gevonden en daar ben ik echt heel gelukkig mee, zegt ze. “Het is fijn om een speciaal iemand in je leven te hebben, een man met wie ik mijn succes deel en kan sparren.”

Emma is duidelijk. De geruchten dat zij Wesley Sneijder zou hebben gezoend op haar verjaardag in Café Bolle Jan, verwijst zij naar het rijk der fabelen. Laat staan dat ze nu een relatie met hem heeft! “Het is niet Wesley Sneijder, nee. Voor sommige mensen is mijn nieuwe vriend wel bekend. Hij komt namelijk uit de voetbalwereld.”

Cupido schoot al vlug raak bij de Beste Zangers-ster, want ze was maar twee maanden single. “Ik dacht dat ik het moeilijk zou vinden zonder partner, maar eigenlijk vond ik het heerlijk.”

De Beste Zangeres

De zangeres is inmiddels een grote speler in de Nederlandse muziekwereld. Ze deed mee aan De Beste Zangers, won de MTV Push Award (zie ons interview met haar bovenaan deze pagina) en scoorde een grote hit met Rolf Sanchez.