Sterren

Ex-geliefden Jim en Gaby weer samen gespot

Jim Bakkum en Gaby Blaaser zijn weer samen gespot. De ex-geliefden delen dit keer niet de liefde, maar de spotlights. Ze schitteren binnenkort namelijk in de film Casanova’s en ze staan nu samen op de set.

En dat doet Gaby goed, zegt ze tegen Shownieuws. “Jim is mijn allereerste echte liefde eigenlijk”, vertelt ze in de video die je hierboven kan zien. “We zijn nu heel erg herinneringen aan het ophalen. Ik was 17 en dat was echt mijn allereerste liefde.”

“Ik heb nooit meer met Gaby gespeeld sinds wij niet meer met elkaar gingen”, zegt Jim, die het ook erg leuk vindt. “Dat is ook al 13, 14 jaar geleden. Ze zit nu natuurlijk midden in de Bachelorette, dus ik kan nu alle sleaze en dirt oppakken uit het programma. Superleuk dat ze meedoet.”

Jim en Gaby hebben in de ‘zeroes’ een relatie gehad. Eind 2003 ontmoette de Idols-finalist tijdens de opnames van zijn single The greatest Christmas gift actrice Gaby Blaaser. Jim en Gaby kregen kort daarna een relatie en bleven tot en met 2006 bij elkaar.

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en is Jim getrouwd met Bettina Holwerda, de moeder van zijn drie kinderen. Gaby is op zoek naar de liefde in de Bachelorette.