Sterren

Famke Louise deelt pikante foto met afdruk tepelpiercings

Zangeres Famke Louise geniet momenteel lekker van de zon op het Spaanse eiland Ibiza. Ze deelt dan ook een sexy bikinifoto, maar iets valt wel heel erg op: haar twee tepelpiercings zijn deels te zien!

Ook volgers zien de zichtbare afdruk: “Heb je nou een tepelpiercing?”, “Omg zij heeft er 2, moet al janken bij 1” en “Flash die piercings” wordt er onder andere gereageerd. Anderen vinden haar gewoon erg sexy: “WOW MOOI MENS HOOR❤️”, “Lekkerding voor jou zou ik wel lesbisch worden” en “Echt knap! ❤️❤️” is er te lezen in de reacties.

View this post on Instagram

Sunday 🍤

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

Famke kwam in het begin van de coronacrisis nog in het nieuws met een heftige onthulling. Ze verwijderde al haar foto’s en nam even wat rust. Later vertelde ze daar het volgende over: “We zaten natuurlijk allemaal in een lockdown en de afgelopen twee jaar waren voor mij best wel heftig. Echt een enorme achtbaan wat betreft werk. Ik heb nooit tijd gehad voor dingen die voor mij persoonlijk belangrijk waren. Tijdens zo’n lockdownperiode loop je daar dus best wel tegen aan. Dan realiseer je je toch dat je best wel veel dingen voor jezelf hebt verwaarloosd. Je gaat ook even terugdenken aan wat lastige momenten.”

Op de vraag wat voor dingen Famke dan verwaarloosde geeft ze openhartig antwoord. “Nou, bijvoorbeeld lekker dingetjes voor mezelf doen, zoals een middagje skeeleren of koken. Op een gegeven moment leefde ik elke dag van Thuisbezorgd. Het was eigenlijk gewoon heel erg ongezond leven en dat besef je dan wel ook en dat komt best wel hard aan. Daarnaast heb ik nog wat dingetjes moeten verwerken wat er in mijn verleden is gebeurd, ook met m’n vader natuurlijk. Ik heb eigenlijk nooit echt de tijd genomen om dat goed te verwerken. Toen dacht ik: we zitten allemaal in een lockdown we kunnen toch niks doen, ik gooi mezelf er gewoon helemaal uit. Ik ga echt even bijkomen en ook geen dingen doen op social media. Ik heb gewoon echt even de tijd voor mezelf genomen. Ik kan alles terughalen, maar ik weet niet of ik dat ga doen. Ik wil een nieuwe start maken voor mezelf, ook op muziekgebied. Ik sta daar gewoon honderd procent achter.”

In de onderstaande video is het openhartige interview met Famke terug te zien.