Sterren

Stoere skaterlook Xess Xava verbluft fans

Xess Xava en Yolanthe hebben voor dezelfde look gekozen. Ze poseren allebei in volledig blauwe kleding voor de foto en volgers vinden het fantastisch…

“Vandaag is BLAUW!” schrijft Yolanthe op Instagram bij een serie foto’s en filmpjes. Hierop is te zien hoe de twee genieten van een heerlijk zomerse dag en samen skaten, liedjes playbacken en grapjes uithalen. De foto’s en fragmenten zijn hieronder te zien.

View this post on Instagram

Vandaag is BLAUW 💙💙

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

‘Stoer!’

In de reacties zijn talloze positieve commentaren te lezen op de look van de kleine Sneijder. “Geweldig en stoer”, schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: “Wauw prachtig. Wat een leuke zoon heb je, plaatje!”

Een fan van Yolanthe schrijft: “Wat een tof ventje. En altijd zo vrolijk, daar kun je echt trots op zijn moeders.” En ‘moeders’ laat weten dat ze dat inderdaad is. “Jaaa, ben ik hoor!” schrijft Yolanthe in een reactie.

Kapsel

Eerder werden Xess Xava en zijn moeder al bedolven onder de complimenten vanwege zijn kapsel. Volgers lieten in de reacties op de bovenstaande video weten dat Xess het ‘beste haar ooit’ heeft.