Sterren

Feest in huize Duijts

Frans Duijts is in een feeststemming vandaag, want hij is jarig. De zanger is 41 jaar geworden.

Op Instagram schrijft Frans: “Alweer een jaartje ouder geworden. Vandaag mag ik 41 kaarsjes uitblazen! #Feest.” En zo te zien wordt de champagne ontkurkt!

Gelukkig zit hij ook lekker in zijn vel, want Frans is de afgelopen maanden meer dan 20 kilo afgevallen. “Mijn suiker was veel te hoog. Cholesterol begon aan te slaan, zeg maar, ook te hoog in de waardes. Mijn vader is overleden, hij had hele hoge suikerhoogtes. Elke dag toch wel een paar keer spuiten, insuline”, vertelde hij eerder aan Shownieuws over zijn strijd tegen de kilo’s (zie video hierboven).

Een paar weken geleden kwam de zanger even helemaal niet buiten, omdat hij waarschijnlijk corona heeft gehad. Frans zei tegen Shownieuws (zie video hieronder) dat hij vermoedt dat hij het virus in Oostenrijk heeft gekregen, omdat hij daar in het begin van het jaar veel heeft gewerkt. “En uiteindelijk heb je dan ook een staartje die je meeneemt. […] Koortsig, pijn in je lijf, gewoon niet lekker. Toen heb ik écht twee weken binnen gezeten.”