Sterren

André en Monique samen gespot in WC-hokje

De hele breuk tussen André Hazes en Bridget Maasland heeft een heel andere wending gekregen! De zanger lijkt namelijk, voordat de breuk officieel was, het alweer iets te gezellig te hebben gehad met zijn ex Monique Westenberg. Dat is in de exclusieve Shownieuws-video hierboven te zien.

In de video zie je eerst Monique uit een dames-toilet van Mambo Beach op Curaçao lopen en even later rent – totaal onverwachts – ook André het hokje uit. Zijn toenmalige vriendin Bridget moest toen nog aankomen op het tropische eiland. Volgens de maker van de video waren de twee zo’n 15 minuten in het hokje.

Het lijkt er dus sterk op dat André en Monique op Curaçao weer dichter tot elkaar toe zijn gegroeid. Een reünie lijkt dan ook de logische volgende stap. Zo ontvangt Shownieuws beelden en ooggetuigenverslagen van meerdere mensen die de twee op Curaçao, waar André en Monique vorige week allebei waren, mochten aanschouwen. Ze zouden het daar weer heel gezellig met elkaar hebben gehad.

De Telegraaf schrijft hier het volgende over: ”In de dagen voor het concert vermaakte de zanger zich meer dan uitstekend met het gezinnetje, dat weliswaar al de nodige problemen had gekend, maar dat tot vorig najaar al die perikelen toch steeds weer had doorstaan. Wie Monique en André daar op het eiland samen zag en van niets wist, zal niet hebben vermoed dat zij drie maanden uit elkaar waren.”

André hartje Monique

Ook een foto die Monique op Valentijnsdag op haar Instagram Stories postte doet nu weer de ronde. Waar André en zijn ex Bridget die dag niets over elkaar plaatsten, was wel dit op haar social media te zien. Op een boom was André <3 Monique, 14-02-2020 te lezen. Waar toen nog werd aangenomen dat dit over zoontje André ging, zou dit nu weleens op een andere manier bekeken kunnen worden.

 

‘Niet de schuld van de media’

Volgens mediahistoricus Huub Wijfjes kunnen André en Bridget niet de media de schuld geven van de breuk. “Het zijn twee mensen die hun hele bestaan hebben opgehangen en georganiseerd op hun presentatie in de media”, oordeelt Wijfjes. “Ze hebben hun carrière voor een belangrijk deel aan die aandacht te danken. Ze delen dag in dag uit vrijwel alles via sociale media en voeden de media doorlopend als het hen goed uitkomt. Dan móeten ze weten dat die manier van werken ook nadelen heeft; sommige media kunnen meedogenloos zijn.”