Sterren

Foto van kids Nicolette en Bas zorgt voor discussie

Een foto van Nicolette van Dam, Bas Smit en hun twee kinderen zorgt voor een discussie op social media. Dit is te zien op Instagram.

Nicolette en Bas laten het gezicht van hun dochters Lola-Lily en Kiki-Kate nooit zien op social media. Zij zijn niet de enige BN’ers die dit doen, want ook Sylvie Meis en André Hazes proberen het gezicht van hun zoontjes offline te houden. Op een paar leuke strandfoto’s die ze maandag delen doen ze dit wederom op creatieve wijze, zoals je hieronder kan zien.

“Hahaha, we zijn zo aan het genieten”, schrijft Bas bij de foto. “Juist door dit bizarre weer zijn we zo op elkaar aangewezen en hebben we mega quality time, heerlijk!” Het bekende koppel was zaterdag vijf jaar getrouwd en viert dit duidelijk op heerlijke wijze in Noordwijk. Nicolette noemt het dan ook: “Ultiem geluk! #5yearanniversary”.

Waarom?!

In de reacties is te zien hoe een discussie onder volgers uitbreekt, na een vraag van een volger. “Waarom laten jullie de gezichten van jullie kinderen niet zien?” Het zorgt voor achttien reacties, die variëren in toon. “Vragen naar de welbekende weg. Is toch duidelijk waarom ze dit niet doen en geef ze groot gelijk.” Een ander: “Je weet toch wel dat er mensen op internet zitten die vallen op kinderen? En misschien wel jouw foto’s gebruiken voor vieze dingen?” De reacties zorgen ook weer voor boze “Mens, lik jij de billetjes van hun schoon ofzo?”-reacties, enzovoorts.

Bas hoopt voor een einde aan de discussie te zorgen met een duidelijk antwoord. “Ach, we delen genoeg en vinden dat de meisjes zelf moeten kunnen beslissen later. Ik ben blij dat er geen kinderfoto’s van mij online rondzwerven ;-)”, schrijft hij met een knipoog.

Na de reactie van Bas hoopt de vraagsteller op een einde aan de reactiestroom, die maar door blijft gaan. “Ik heb antwoord gehad van Bas, dan is het goed toch? Hoef er niet nog 20 reacties op te krijgen”, schrijft ze.

Veel fans geven Bas en Nicolette groot gelijk in hun keuze en laten dit weten. “Vind ik ook Bas, jullie delen al genoeg van jullie mooie meiden en gezinsleven”, schrijft iemand. Een ander: “Groot gelijk Bas Smit, jullie zijn een geweldig stel die volgens mij de veiligheid van jullie kinderen voorop stellen.”

https://www.instagram.com/nicolettevandam1/?hl=nl