Sterren

Fred van Leer is depressie nabij

Een flinke domper voor Fred van Leer! Zijn vakantie in Saint Tropez is niet helemaal gelopen zoals de stylist verwacht had. Hij is vroegtijdig thuis na een scheur in zijn kuitspier.

‘Snatch’

“Zoals jullie weten, ben ik afgelopen vrijdag vertrokken naar Saint Tropez”, vertelt Fred in bovenstaande video . “Ik ging met een groep vrienden en het was echt zalig, fantastisch, gezellig, leuk, tot op de derde dag. In de avond zaten we te kaarten met een stel vrienden, ik stond op en vervolgens hoorde ik ‘snatch’.”

Zweepslag

Fred wist meteen dat het foute boel was en hij is naar het ziekenhuis gegaan. “Ik dacht eerst dat het mijn achillespees was maar het bleek een zweepslag te zijn”, vertelt de stylist. “Dat is een scheur in je kuitspier. Ik ben naar het ziekenhuis gegaan alleen heel eerlijk, het ziekenhuis in Saint Tropez, het is lastig want je mag maar met één persoon naar binnen en je spreekt de taal niet.”

Chauffeurs

De artsen daar hebben gezegd dat alles oké is en hebben Fred naar huis gestuurd. Hij vertrouwt het niet en besluit daarop zijn vakantie af te breken. “Ik heb uiteindelijk besloten om naar Nederland te gaan omdat ik gewoon de beste zorg wil en ik het binnenkort heel druk ga krijgen. Ik rij al vijf, zes jaar met chauffeurs en die zijn echt zo cool geweest om vanuit Nederland naar direct te vertrekken naar Saint Tropez. Die hebben 24 uur gereden, twaalf uur heen en twaalf uur direct terug.”

Ziekenhuis

In Nederland is Fred meteen naar het ziekenhuis gegaan. “Mijn arts, die me ook heeft geholpen bij mijn schouder, heeft me echt fantastisch geholpen en ik blijk inderdaad een scheur te hebben in mijn kuitspier. Het zit vol met vocht omdat ik in Frankrijk er niet veel aan gedaan heb dus dat vocht moet er eerst uit. Ik hoop gewoon op spoedig herstel want ik ben te druk en ik ben niet iemand om weer op de bank te liggen.”

Depressief

De gestaakte vakantie is hem niet in de koude kleren gaan zitten. “Ja, ik ben echt fucked up, depressief en chagrijnig dat ik nu hier zit en mijn vrienden nog heerlijk in Zuid-Frankrijk. Maar ik ben niet alleen, want ik heb gelukkig deze jongens”, vertelt een verdrietige Fred wijzend naar een paar krukken. “Het kan niet op. Het is echt een top jaar. Ik zou zeggen: geniet van deze donderdag. Ik doe het ook, met volle teugen”, aldus een sarcastische Fred.