Sterren

Gerard Joling over de liefde: 'Ik ben snel verveeld'

Gerard Joling is tegenover Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven openhartiger dan ooit over zijn liefdesleven. De 60-jarige zanger ziet zich op dit moment niet meer zo snel een setje vormen met iemand.

“Er zijn de afgelopen jaren wel wat leuke mannen geweest. Er zijn ook best wel relaties geweest van een half jaar of een maand of drie, vier.” Gerard laat weten zijn liefdesleven zoveel mogelijk privé te houden. “Ik ben niet zo’n type dat na drie dagen op de rode loper gaat lopen, de vriendjes klokken geef, dure auto’s en mee op reis neem.”

Gerard ziet zich niet meer zo snel een setje vormen met een man en samenwonen. Zo vertelt hij: “Ik geloof niet dat dat er in zit.” Hij legt uit dat zijn spanningsboog te laag is waardoor hij in relaties snel verveeld raakt. “Ik heb het ook in mijn werk. Vroeger deed ik theatershows, dan had ik er een stuk of vijftig, dertig theatershows (…) Na vijf shows dacht ik alweer ‘Ik heb hier helemaal geen zin meer in.’. De spanning is dan weg en dat heb ik ook heel erg met relaties…”

60 jaar!

Gerard Joling wilde op zijn 60ste verjaardag groots uitpakken met een uitbundig feest met artiesten. Helaas kan dit vanwege de coronacrisis niet doorgaan, vandaar dat Geer zijn verjaardag thuis zonder toeters en bellen moest vieren…