Sterren

GEZOCHT: Sexy singles voor Ex On The Beach!

Het zesde seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is nog maar net afgelopen, maar de makers van het realityprogramma zitten niet stil. Ze zoeken… jou!

MTV plaatst een oproep, waarin gezocht wordt naar sexy singles en exen. “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, waar zijn de meest gevreesde exen van België en Nederland?” trappen ze de oproep af. “Of de Tablet of Terror nog genoeg batterij heeft voor een nieuw seizoen laten we even in het midden, maar toch zijn we nieuwsgierig; welke sexy singles staan open voor het volgende hoofdstuk van dit paradijselijke avontuur?”

Op de website van de tv-zender staat een link, waarmee je jezelf kan onderwerpen aan een vragenvuur dat wellicht eindigt in een uitnodiging en een ticket naar Thailand. Al zal het door de coronacrisis nog wel even duren voor de opnames weer storten, heb je dan nog ruim de tijd je voor te bereiden op de ‘hel vol exen’!

Liefde of lust?

Er zullen weer talloze aanmeldingen binnenstromen van mensen die op zoek zijn naar lust, maar ook voor liefde. Deze week werd duidelijk dat de slagingskans op liefde nog redelijk groot is ook! Zo zijn Dante en Jamy nog steeds aan het daten, maar ook Olivia en Dennis!

Dit was de afgelopen dagen te zien op social media. Het immer betrouwbare Lovereality.nl heeft screenshots in handen van enkele innige momenten tussen de twee. Die zijn hieronder te zien.

Ze zijn een setje, al doen ze het nog rustig aan, zo vertellen ze in gesprek met Famke Louise op het Youtube-kanaal van MTV. “We zien elkaar en ja, we zien het wel toch?”

Frappant is wel dat Dennis in hetzelfde gesprek toegeeft nog seks te hebben gehad met andere Ex On The Beach-sterren. Sterker nog, in het vliegtuig terug had hij nog geslachtsgemeenschap met zijn ex Tessa! Ook Celeste zou nog meerdere malen tegen hem aan zijn gekropen na de opnames. Deze bizarre uitspraken zie je in de video hierboven.