Sterren

Gianni en Melissa geven toe: Alles in Temptation is nep!

Temptation Island-deelnemers Gianni en Melissa leggen een bommetje onder het realityprogramma. Volgens het weggestuurde stel van 2020 is helemaal niets echt aan het programma…

“Aan dat programma is niks echt. Echt helemaal niks,” zegt Gianni in de auto van Nick Eshuis voor zijn Youtube-kanaal. Zo beweren ze dat ze hun dates niet altijd zelf mogen kiezen, al lijkt dat op televisie wel zo. Volgens Gianni zou de productie na een eerdere keuze alles hebben omgegooid, waardoor Gianni met de date die Christian had uitgekozen op pad moest. Melissa snapt wel waarom: “Omdat ze dachten dat jij sowieso vreemd zou gaan met diegene die je zo graag wou.”

Ook zijn de kampvuren volgens het koppel totaal anders dan ze op televisie laten zien. Als Youtuber Nick Eshuis stelt dat Gianni en Melissa geen slechte beelden van elkaar hebben gezien bij het kampvuur, zeggen zij namelijk het volgende tegen de Youtube-presentator. “Dat weet je niet. Die beelden die jij krijgt te zien, die krijgen wij niet.”

Melissa zegt dat zij en Roshina hele andere beelden te zien kregen van hun vriendjes Gianni en Karim. “Dat sloeg echt helemaal nergens op. Ik kreeg een beeld van hem te zien dat hij iets heel anders zegt. Mijn reactie op televisie klopt daar niet op, want ik heb iets heel anders gezien op dat moment. Ik kreeg echt stomme dingen te zien.”

“Op zo’n echt kampvuur krijg je drie verschillende kopjes met vijftien filmpjes. Waar jij het ergst op reageert, dat gebruiken ze…” In de video bovenaan deze pagina zie je Gianni en Melissa er alles over vertellen.

Ook een nepkoppel?

Er zou dit jaar ook nog eens een nepkoppel naar Thailand zijn gevlogen voor de opnames van Temptation Island. Veel kijkers twijfelden al over de echtheid van de relatie van Zach en Simone, maar vorige week kwam realitykoningin Michella Kox met ‘bewijs’…

Toen Gianni en Melissa uit het programma werden weggestuurd, moest linea recta een nieuw koppel worden ingevlogen. Dit werden Zach en Simone, die zeiden vlak daarvoor op vakantie in Dubai te zijn geweest. Waar Zach aangaf dat hij Temptation Island makkelijk door zou komen, lag hij al binnen twee dagen met verleidster Romee te rollebollen.

Zach en Simone

Michella zegt vele berichten te hebben gekregen over nepkoppels. Zo ontvangt ze berichten van iemand die zegt heel goed bevriend te zijn met Zach. “Ik ken Zach heel erg goed, maar hij en zijn vriendin waren een tijd al uit elkaar voordat ze als koppel meededen. Ze zijn wel lang samengeweest, maar ze waren al een paar maanden uit elkaar.” De bron vertelt ook nog dat Zach die zomer voor de opnames als single talloze vrouwen hebben verslonden. Michella heeft het bericht inmiddels verwijderd.

Niet de eerste keer

Het is niet voor het eerst dat er twijfels zijn over een koppel in Temptation Island. In de VIPS-editie van 2019 zouden Thomas en Yasmin bijvoorbeeld al geen relatie meer hebben gehad voor hun deelname. Later zeiden zij allebei dat hier niets van waar was, al gaf Thomas wel toe dat niet alles wat je op televisie zag echt was.