Sterren

Gordon fantaseert over grootste comeback ever

Gordon (52) heeft afgelopen weekend bij radio WILDFM flink gefantaseerd over zijn mogelijke ‘grootste comeback ever’. Dat liet hij weten in gesprek met presentator Michiel Zwartepoorte.

Michiel feliciteert Gordon met zijn succesvolle comeback als zanger, door dit prachtige duet met Tino Martin. Gordon vertelt daarover: “Ja, wat ik heel leuk vind is dat mensen allemaal zeggen van ‘jeetje, wat is je stem weer goed’. Een jaar sober zijn heeft daar toch wel echt aan meegeholpen.”

Later vertelt Michiel dat hij Gordon volgend jaar wel in de Ziggo Dome ziet staan, met nieuwe muziek en ‘gouwe ouwe’. “Ja, dat zou wel heel leuk zijn he. Dat zou ‘the biggest comeback ever’ zijn.” Michiel sluit af met: “Maar dan echt groot. Zodat je tegen iedereen een middelvinger op kunt steken en kan zeggen: ‘Hier ben ik!'” In de video hierboven is het hele interview terug te zien.

Duet met Tino Martin

Vier jaar na het beëindigen van zijn zangcarrière, maakte Gordon afgelopen week een grote comeback met niemand minder dan Tino Martin.

De keuze om met Tino in zee te gaan blijkt een goede keuze, de single, Als Alles Wat Je Zegt Echt Waar Zou Zijn staat binnen twee dagen in de iTunes Top 5 van meest gedownloade nummers! Hieronder is de bijzondere samenwerking tussen de heren nog eens te zien.