Sterren

Gordon reageert op ontslag Ferry Doedens

Gordon heeft op social media gereageerd op het ontslag van Ferry Doedens bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Dinsdagmiddag bevestigde Endemol Shine aan Shownieuws dat hij de serie zal verlaten.

Besloten is om de samenwerking met Ferry te beëindigen. Dit kwam doordat “er de afgelopen periode een situatie is ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had”, aldus een woordvoerder.

Een feestje van Gordon waar Ferry ook bij aanwezig was, zou de laatste druppel zijn geweest. Shownieuws-deskundige Guido den Aantrekker vertelde er in de uitzending van maandag al uitgebreid over (zoals in de video hierboven is te zien). Gordon laat nu onder een post van Ferry op Instagram het volgende weten: “Er komen andere mooiere nieuwe dingen op je weg lieve schat!❤️”

Ferry heeft dinsdag eerder op de dag ook al gereageerd op zijn ontslag. “Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van”, aldus de 30-jarige Ferry. “De situatie rondom corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen.”

View this post on Instagram

Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van. De situatie rondom Corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest. Ik draai nog tot november en zal er alles aan doen om het afscheid van Lucas mooi neer te zetten. Voor nu heb ik behoefte aan rust en dat betekent ook dat ik op dit moment even geen interviews wil doen. Dat komt natuurlijk wel weer maar voor nu hoop ik dat men dat kan respecteren.❤️

A post shared by Ferry Doedens (@ferrydoedens) on