Sterren

Groot feest bij Simon en Annemarie Keizer

Groot feest in huize Keizer. De kleine Kiki is zondag alweer 3 jaar geworden en dat werd gevierd met een prachtige taart.

“Ons lieve vrolijke zonnetje alweer 3!! Elke dag is een feestje maar vandaag net een beetje meer”, schrijft moeder Annemarie zondag bij een schattige foto van haarzelf met Simon en de kleine Kiki. Ook Simon zet een lieve foto van zijn gezin om Instagram. “FEEST! Vandaag is ze 3 jaar geworden!! En haar droom komt uit: een Peppa Pig -taart”, schrijft hij.

Nog een kindje? 

Annemarie en Simon Keizer zijn zoals hierboven te zien is dolblij met hun dochter Kiki. Maar het stel krijgt regelmatig de vraag wanneer er een tweede komt en of die misschien al onderweg is. In de nieuwste podcast Ik & Simon geeft het stel duidelijkheid! “Wij zijn echt heel blij met z’n drietjes”, bevestigt Simon in de podcast Ik & Simon. Die vraag; ‘wanneer die tweede nu komt?’ geeft Annemarie moeilijk. “Ik vind die vraag echt op het randje.”

Pijnlijke vraag

Niet alleen op social media komt de vraag vaak voorbij, maar ook op straat in Volendam. “Wordt het nou geen tijd voor een tweede?”, vragen buurtbewoners van Annemarie en Simon. Volgens Annemarie gebeurt dat niet alleen in hun gezicht, maar ook achter hun rug om.  “Wat mensen dan niet beseffen is dat het misschien gevoelig ligt”, vertelt Simon. “Wat in ons geval niet zo is. Wij zijn gewoon ontzettend aan het genieten van de situatie nu. En we leven in het nu.”

In de bovenstaande video kun je de hele reactie van Annemarie zien. “Het kan veel pijn doen bij mensen”, vertelt ze. “Het kan een heel pijnlijke vraag zijn.” Toen Annemarie en Simon dertien jaar samen waren, kwam hun kindje Kiki. Dat leverde veel opmerkingen op voor het stel. “Mensen dachten dat het ons niet gegund was.” Het lijkt er dus op dat de twee de komende tijd gewoon met z’n drietjes zullen blijven!