Sterren

Grote nieuwe stap voor Wesley Sneijder?

Wesley Sneijder zou zomaar eens een grote nieuwe stap kunnen zetten in zijn leven. De oud-voetballer is groot fan van FC Utrecht en lijkt oren te hebben naar een terugkeer als speler.

De harde kern van FC Utrecht deed deze week een poging om Wesley over te halen tot een terugkeer. Volgens RTV Utrecht heeft Wesley al met de club gesproken over een rentree. “Ik heb met Jordy al gesproken”, zei Wesley, doelend op Jordy Zuidam, de technisch directeur bij de club. “Ik ga er zeker over nadenken”.

In de podcast ‘1-2-tje met Yves’ zegt Wesley ook al dat het hem aan het twijfelen heeft gebracht. “Het raakte me zeker. Ik ben niet fit, maar als die knop omgaat, ben ik binnen 3 maanden fit. Maar ik moet het laten bezinken. Het heeft me getriggerd, maar er komt meer bij kijken. Maar het heeft me echt geraakt. Ik ben echt getriggerd”.

‘Sneijder’

Wesley Sneijder is de laatste weken dagelijks in het nieuws, sinds de lancering van zijn boek ‘Sneijder’. Hierin vertelt hij openhartig over zijn voetbalcarrière, maar ook over misschien wel de liefde van zijn leven, Yolanthe Cabau. Hij vertelde onlangs aan Shownieuws dat hij hoopt dat de twee de draad weer kunnen oppakken.

Hoop

“We zijn nog niet gescheiden, we zijn nog steeds getrouwd. Dus we zullen het zien. De tijd zal het leren”, vertelt Wesley over zijn relatie met Yolanthe in de video bovenaan deze pagina. “Ik heb mijn hoop uitgesproken, maar daar heb je allebei bij nodig. Ik zeg niet dat het van haar kant zo is of mijn kant zo, maar als je iets wil bereiken samen moet je er met zijn tweeën voor knokken.”

Xess Xava

Wesley hoopt ook voor hun zoontje Xess Xava dat hij en Yolanthe weer bij elkaar komen. “De tijd moet het leren. We hebben een kleine man, dus we zullen het zien. Ik heb in ieder geval mijn hoop uitgesproken.”