Sterren

Guus Meeuwis maakt zich op voor zijn huwelijk

Zanger Guus Meeuwis heeft deze stormachtige en regenachtige zondag uitgekozen om zich te helemaal te focussen op zijn aanstaande huwelijk met Manon Meijers. Hij is bezig met het uitkiezen van zijn trouwpak!

Op Instagram geeft hij een tipje van de sluier en excuseert hij zich voor zijn aparte sokken: “Wanneer je je trouwkostuum op gaat laten meten, je een pantalon aan doet om de maat te bepalen en er achter komt dat je je kraantjepappie-sokken hebt aangetrokken vanochtend…”

Kraantje Pappie kan het niet laten om te reageren en schrijft: “It soks om daar te laat achter te komen he!?” en ook Manon reageert: “Lievelingssokken. Enige twee die ik gelijk bij elkaar kan vinden…❤️”

Wanneer de grote dag is voor Guus en Manon is nog niet bekend, maar er zal dit jaar wel getrouwd gaan worden.

In augustus kwam het gelukkige nieuws naar buiten dat de zanger en zijn vriendin Manon gaan trouwen. In Shownieuws vertelde hij over zijn huwelijksaanzoek (zie video bovenaan).

Guus en Manon zijn sinds de zomer van 2016 samen. De twee werden op Rotterdam Airport voor het eerst samen gekiekt, waarna Manon met een korte verklaring kwam. ”Ja, wij waren op het vliegveld. Maar meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen’’, reageerde ze. Begin dit jaar lieten de twee weten dat ze zijn gaan samenwonen.

Eerder was Guus getrouwd met Valérie Gregoire, met wie hij vier kinderen heeft: Pepijn, Sarah, Teun en Jules. In februari 2016 maakten ze bekend na 14 jaar huwelijk te gaan scheiden. ”We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven”, schreef de zanger destijds in een officieel statement.