Sterren

Helene Fischer laat eindelijk weer van zich horen!

De Duitse popster Helene Fischer heeft eindelijk weer eens van zich laten horen! Helene mocht vijf augustus 36 kaarsjes uitblazen, en ze bedankt alle fans nu voor alle hartelijke felicitaties.

Het is overigens bijzonder dat Helene wat van zich laat horen, want ze heeft sinds 6 augustus 2019 niks meer op haar Instagram gedeeld. En dat terwijl ze wel 742.000 volgers heeft op het sociale platform. Zo schrijft Helene: “DANK JE. Ook terwijl ik waarschijnlijk de minst actieve social media persoon ben, ik bedoel maar: 1 jaar offline!! Maar het was heel fijn; heb gisteren al jullie felicitaties gekregen, wat me een diep gevoel van dankbaarheid en tevredenheid geeft.”

Ook laat de zangeres weten dat ze zin heeft in haar 36ste levensjaar en wenst ze iedereen veel gezondheid toe in deze coronacrisis. “We gaan ons weer zien, zeker weten! Jullie Helene”, eindigt ze haar bericht.

Ben jij groot fan van Helene en benieuwd hoe ze er vroeger uitzag? Check dan nu foto’s van haar uit de oude doos in de video bovenaan deze pagina.