Sterren

Henk helemaal klaar met andere MAFS-kandidaten

Married At First Sight-Henk wil niets meer te maken hebben met vrijwel alle andere kandidaten van zijn seizoen. De volkszanger die op zoek ging naar de liefde, maar die niet vond in Chantal, heeft dit besloten na enkele nare ervaringen…

Henk zegt in weekblad Party alleen nog contact te hebben met Max en Milly, die meededen in 2019 aan Married At First Sight. “Als het coronavirus geen roet in het eten had gegooid, waren Maxime en Milly aanwezig geweest bij de feestelijke presentatie van mijn nieuwe single Je Bent Niet Te Weerstaan. Het is heel jammer dat dit niet door kon gaan.”

De anderen die aan het trouwprogramma op RTL4 meededen, spreekt Henk niet meer. De gezellige zanger heeft zelfs besloten niet naar een MAFS-reünie te gaan en dat is met een reden. “Ik ben daarvoor benaderd, maar ik heb er geen zin in. Een aantal mensen uit het RTL 4-programma is mij namelijk vies tegengevallen. Tegen mij spraken ze negatief over Chantal, om naderhand lachend met haar op de foto te gaan. Ik vind dat schijnheilig gedrag, waardoor ik er geen behoefte aan heb om nog af te spreken.

Toch liefde

Henk van de Ven is zelf inmiddels alsnog hartstikke gelukkig met een vrouw. Zo gelukkig zelfs, dat hij onlangs een ode heeft geschreven aan zijn grote liefde. Na zijn mislukte liefdesavontuur met Chantal werd hij verliefd op Katja en zij verdient het liedje!

“Katja vindt het super,” vertelde Henk over de romantische plaat aan Shownieuws. “Die was er stil van. Emotioneel. Ze is er vanaf het begin bij geweest, van de ruwe versie tot wat het nu is geworden. Ze vindt het geweldig. Welke vrouw vindt het nou niet geweldig dat er een nummer voor haar geschreven wordt?”

Henk, die nu dus al twee keer getrouwd is, vertelde tot over zijn oren verliefd te zijn. Komt er zelfs een derde bruiloft aan? “Hahahha, ja, ik denk dat ik dan even moet sparen. De laatste werd betaald, dat scheelt…” aldus Henk.

In de video bovenaan deze pagina zie je een deel van ons interview met de MAFS-ster. Via deze link zie je wat hij toen heeft gezegd over zijn huidige contact met Chantal.