Sterren

Henny doet boekje open over 'vreemdganger' Marco Borsato

Henny Huisman heeft een boekje opengedaan over de man die hij zelf heeft ontdekt in de Soundmixshow: Marco Borsato. De presentator wist al jaren van de affaires van de zanger en zegt zelfs nog veel meer te weten over de voormalig ideale schoonzoon…

Deze schokkende uitspraken doet Henny in weekblad Weekend. De presentator zegt dat er veel meer verhalen over de zanger zijn dan tot nu toe bekend is. “Ja, er komt nog meer aan. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet? Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?”

Maan

Voor opnames van Waar Is Dat Feestje?! kwam Henny Marco onlangs tegen. “Ja, hij was bij een modeshow met zijn dochter,” zegt hij tegen Weekend. “Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld. Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?”

Henny vermoedt dat de geruchten over Maan zomaar zouden kunnen kloppen. “Nou ja, hij is voornamelijk met meiden die ook iets kunnen. Ik kan het niet bevestigen, maar het zou me niet verbazen. Wat ik daarvan denk? Dom, en ze is ook nog heel jong. En er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor. Nee, ik ga niks zeggen.”

De presentator vindt het vooral erg voor Leontine en zijn kinderen. “Ik vind het stom en het is ook zonde voor zijn drie kinderen. Hij heeft een hartstikke leuke dochter van 17, ze liep die modeshow zo trots. Dan denk ik: potverdee! Dat doet me zeer.”

Einde imago

Henny vindt het zonde dat de ooit zo geliefde zanger dit over zichzelf heeft afgeroepen. “Zo zie je maar, stille wateren… Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger.”

Hij denkt dat dit het einde betekent van zijn goede imago. “Dit is dodelijk. Je kunt het zo zien: iemand is heel goed, tot hij zijn vrouw vermoordt. Dan is het een moordenaar. Het laatste wat je doet overheerst.”

Affaire met fan

Marco Borsato zou zijn Leontine ook jarenlang hebben bedrogen met een lid van zijn fanclub, zo werd twee weken geleden bekend. De schokkende onthulling dat de zanger er naast Iris Hond en zijn voormalige secretaresse (zie video hierboven) NOG een minnares op nahield werd destijds door Privé gebracht en zorgde voor veel speculaties.

De identiteit van de dame in kwestie werd even later bekend bij de redactie van Shownieuws. Waar Privé het nog hield op een dame die bij een vakbond werkt, bleek dat het een vooraanstaand lid is van zijn fanclub. De vrouw hoort bij de harde kern van de Borsato-superfans en ontmoette haar held jarenlang bij concerten en meet & greets. Hier zou het dus niet bij zijn gebleven…

Affaire

Volgens het weekblad waren de Borsato’s jarenlang goed bevriend met een koppel dat in de Flevopolder woonde. Ze trokken veel met elkaar op, maar de voormalig partner van de vrouw onthult in het weekblad dat Marco een tijd lang een affaire met haar heeft gehad. Afgelopen december is deze aan het licht gekomen. De zanger zou de vrouw meerdere keren per week thuis hebben opgezocht en zijn bezoek zou niet lang onopgemerkt zijn gebleven, omdat Marco zijn opvallende Porsche gewoon bij haar voor de deur zou hebben geparkeerd.

“We hadden het goed samen, we spraken over trouwen en kinderen. En ja, ik kende Marco ook. We waren bevriend, dacht ik. Maar nu ligt mijn leven in stukken. Toen we gingen samenwonen heb ik mijn huis verhuurd, maar gelukkig aangehouden. En nu zit ik hier weer, de relatie is voorbij…”, vertelde deze voormalige vriend van Marco en Leontine, die zegt nog altijd in shock te zijn.

De breuk van dit bevriende koppel van de Borsato’s gebeurde in dezelfde periode als waarin Marco en Leontine besloten te gaan scheiden.

De reden van hun breuk is nooit bekend gemaakt, maar er gaan al lange tijd geruchten dat Leontine degene is geweest die een scheiding wilde. Shownieuws zocht contact met de managers van Marco en Leontine. Die wilden niet reageren op het verhaal in Privé.