Sterren

Herman den Blijker woedend om gestolen opnames

Herman den Blijker is woest! De gestolen opnames van zijn nieuwe programma Crisis in de Tent zijn nog steeds niet terecht nadat ze gister werden gestolen. In de video hierboven vertelt hij dat de opnames opnieuw moeten worden gemaakt.

Diefstal

Herman en Annemarie waren vrijdag voor opnames in Amsterdam, bij het restaurant Myrabelle. Dit restaurant is geraakt door de coronacrisis en krijgt nu een boost van het duo. Aan het einde van de dag is al het opnamemateriaal gestolen, dit zat in een grijs/groene tas van het merk NorthFace.

Daders op beeld

In de tas zitten XD-schijven, waar je niks aan hebt als je geen uitzending hoeft te monteren. De daders zijn met gezicht op beeld vastgelegd en het gaat om een man en een vrouw. Ze stonden buiten en zijn vervolgens via de trap naar binnen gegaan om de tas te jatten. De beelden van de daders zijn inmiddels bij de politie. Als de dieven de spullen snel teruggeven bij de politie wordt er geen aangifte gedaan, laten de programmamakers vrijdagavond weten. Het is voor de programmamakers en de restauranteigenaren van grote waarde dat de schijven terug worden gebracht.

Crisis in de Tent

Herman en Annemarie gaan in het nieuwe programma in elke aflevering langs bij een horecazaak waar ze kennis maken met de noodlijdende eigenaar. Ze krijgen inkijk in de financiën van de zaak om vervolgens met een plan te komen om de tent er weer bovenop te helpen.