Sterren

André en Roxeanne weer 'onwijs gezellig' samen

Roxeanne en André Hazes hebben het weer onwijs gezellig samen. Dit zegt de zangeres zelf over de band met haar broertje…

”Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje,” vertelt ‘Rox’ aan RTL Boulevard. De twee zouden al jaren een verstoorde band hebben en niet meer met elkaar praten, maar hier lijkt verandering in te zijn gekomen. ”Wij gaan superprofessioneel met elkaar om. Het is onderling onwijs gezellig.”

”Iedereen heeft het er ook over. Je merkt er niks van,” vervolgt ze. ”Mensen maken er toch een groter verhaal van dan het is en dat is eigenlijk hetgene wat ik erover kan zeggen. Want we hebben het gewoon hartstikke leuk en gezellig. We zijn hier maar voor een ding en dat is mijn vaders muziek vieren en eren. Dat is heel erg bijzonder.”

Duet met Dré

En bijzonder is het absoluut. Tijdens de concerten zingt Roxeanne een bijzonder duet met haar vader en dat moment bezorgde zelfs haar broer André kippenvel. “Dat nummer van Rox en die ouwe, dat is wel kippenvel. Dat is heel mooi. Het maakt niet uit wat de mensen er van vinden, maar dat je dat als ‘kind van’ kan doen is natuurlijk heel bijzonder. En het is iets wat je de rest van je leven bij je kan dragen”, vertelde hij vrijdag aan Shownieuws.

Shownieuws spotte de twee ook al samen, toen zij samenkwamen om te repeteren voor Holland Zingt Hazes 2020. Vanwege de concerten werd een groepsfoto gemaakt met alle artiesten en het was toch wel bijzonder om broer en zus zo weer samen op de foto te zien.

Het ging eerder mis tussen broer en zus, toen de zanger een relatie kreeg met de 16 jaar oudere Monique Westenberg. Zowel Rachel als Roxeanne zouden niet achter deze relatie hebben gestaan.