Sterren

Isa Hoes heeft belangrijke boodschap voor haar volgers

Isa Hoes heeft een belangrijke boodschap voor haar volgers. “Laten we lief zijn voor elkaar. Met een klein gebaar.”

Op Instagram vertelt de actrice hoe belangrijk het voor haar is om te zorgen voor haar medemens. “Ik heb mijn kinderen geleerd mensen voor te laten, op straat een ander over te laten steken terwijl ik even wacht en gebaar; gaat u maar”, vertelt ze. “Niet meteen het slechtste te denken van een mens ook al doet hij of zij iets waar je niet blij van wordt…Even iemand aankijken en vriendelijk toelachen…Het is zo fijn om dan regelmatig een glimlach (terug) te krijgen, even iemand verast te zien zijn…ik noem dat altijd een win-win situatie; beide blij, beide tevreden!”

Isa denkt dat de wereld er een stukje mooier uit kan zien als we allemaal iets meer naar elkaar omkijken. “Juist in de komende tijd, waar nog veel verborgen verdriet naar buiten gaat komen, angst nog een tijd zal heersen over ieders gezondheid en onze economie, laten we lief zijn voor elkaar. Met een klein gebaar…JA, dit is heel makkelijk!”

View this post on Instagram

Eigenlijk is het best makkelijk toch?! Even stilstaan bij alle mensen die zo goed voor onze medemens zorgen. In de breedste zin van het woord. Het begon met een hartverwarmend applaus, af en toe zo’n berichtje als dit maar eigenlijk wil ik jullie iets vragen ; zouden we niet iedere dag dankbaar kunnen zijn? En dat we -naast dat we dat voelen- dat ook uitstralen?! Ik heb mijn kinderen geleerd mensen voor te laten, op straat een ander over te laten steken terwijl ik even wacht en gebaar; gaat u maar…Niet meteen het slechtste te denken van een mens ook al doet hij of zij iets waar je niet blij van wordt…Even iemand aankijken en vriendelijk toelachen…Het is zo fijn om dan regelmatig een glimlach (terug) te krijgen, even iemand verast te zien zijn…ik noem dat altijd een win-win situatie; beide blij, beide tevreden. Misschien maar voor even maar als we dit allemaal veel vaker zouden doen; kleine gebaartjes, een bedankje, een ‘echte’ blik, een glimlach… dan wordt je dag misschien wel een aaneenschakeling van mooie momentjes . Zouden we daar niet heel blij van worden met z’n allen? Het leven een beetje lichter maken- van elkaar, voor elkaar- een kleine moeite toch?! Dit gebaar is van mij naar een ieder die het wil zien, voelen en ontvangen! Juist in de komende tijd, waar nog veel verborgen verdriet naar buiten gaat komen, angst nog een tijd zal heersen over ieders gezondheid en onze economie… laten we lief zijn voor elkaar. Met een klein gebaar…JA, dit is heel makkelijk! #💛 #smile #loveyou

A post shared by Isa Hoes (@isahoes) on