Sterren

Isa Hoes in paniek tijdens filmopnames

Isa Hoes is behoorlijk geschrokken, toen tijdens de opnames van de jeugdfilm Engel de coronacrisis uitbrak. Ze is vanaf 5 augustus in de bioscopen te zien in de film, die gebaseerd is op het gelijknamige boek dat zij met haar dochter Vlinder schreef.

De opnames vonden plaats middenin de corona-uitbraak, dus de schrik sloeg Isa wel even om het hart. In Shownieuws vertelt ze over die turbulente tijd, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina.

De film zou sowieso al in 2 periodes worden opgenomen: oktober/november 2019 voor het herfstgevoel in het Vondelpark alle ‘exterieurs’ en in maart 2020 alle ‘interieurs’. Er waren nog maar 5 draaidagen te gaan toen corona om de hoek kwam kijken. Gelukkig is het met wat kunst- en vliegwerk toch nog helemaal goedgekomen en mag het resultaat er volgens Isa zijn.

Overigens ging er wel meer fout tijdens de opnames. Pim Muda, die de rol van oom Tobias speelt, parkeerde op een gegeven moment zijn auto op een plek die voor de set vrij gehouden moest worden. Niemand wist van wie de auto was, dus die werd weggesleept. Toen Pim klaar was met zijn opnames, was hij dus zijn auto kwijt.