Sterren

Jandino deelt bijzondere boodschap

Presentator Jandino Asporaat deelt op zijn social media een bijzondere boodschap. Hij richt zich in de video rechtstreeks tot de kijker, wat het een stuk persoonlijker maakt.

Zo begint Jandino: “Goeiemorgen. Hey jij, ja, dit is een boodschap voor jou. Jep, jep, speciaal voor jou!” En daarna deelt de grappenmaker, vrij serieus, de wijze woorden: “Volg je hart, volg alsjeblieft je hart. Doe wat jou gelukkig maakt. Raadpleeg je verstand, maar volg alsnog je hart. Ze zeggen je leeft maar één keer, maar dat is niet waar…” De hele video van Jandino is in de video hierboven te zien.

Veel volgers reageren op de persoonlijke en bijzondere boodschap. “Dat had ik nodig! Tnx Dino, jij ook een fijne dag! ❤️”, “Dank je wel psycholoog jandino voor deze mooie woorden”, “Ah wat aardig. Jij ook een fijne dag!” en “Dit bericht had ik op een of andere manier nodig, dankjewel Jandino! :)” wordt er onder andere gereageerd.

Elke week op tv

Voor alle fans van Jandino is er trouwens goed nieuws! Hij is weer elke week op tv te zien bij SBS6. Zaterdagavond wordt namelijk het vorige seizoen van Dance Dance Dance opnieuw uitgezonden. Jandino presenteerde dat vorig jaar samen met Wendy van Dijk.