Sterren

'Johan Derksen denkt erover om te stoppen met tv'

Johan Derksen overweegt om te stoppen met televisie, dat meldt de Telegraaf dinsdag. “Ik heb in tweeëntwintig jaar tijd nog nooit zo’n k*tshow gemaakt”, vertelt hij over de aflevering van afgelopen maandag.

Johan bekend al langere tijd met weinig plezier naar de uitzendingen te komen. “Als je dan een avond als gisteren hebt, dan helpt dat niet. Ik ben heel erg boos geworden om de uitzending. Ik vond het de slechtste die we ooit gemaakt hebben”, vertelt hij aan de krant.

Johan ergerde zich ook aan de houding van zijn collega Wilfred Genee. “Wilfred doet al jaren zijn best om ons de meest vreselijke dingen te laten zeggen. Dat lokt hij uit. Nu werden we geconfronteerd met een presentator die ons kwalijk nam dat we rare dingen zeiden.”

De voetbal-analist geeft aan dat hij zijn contract nog eens goed gaat overwegen. Mocht hij stoppen met Veronica Inside, dan ziet hij zichzelf niet snel een ander programma maken. “Ik wil daar niet over uitweiden, maar we hadden een aanbieding van Talpa voor iets nieuws. Ik had daar wel oren naar, maar Wilfred en Gijp niet. Prima, we leven ten slotte in een democratie.”

Johan is niet bang dat het programma zonder hem zal gaan stoppen. “Wim Kieft vertelde dat hij in zijn contract heeft staan dat hij mij opvolgt als ik ooit wegga. Dat lijkt me ook prima. Ik bedoel, ik heb toch ook niet het eeuwige leven, hè?”