Sterren

Katja Schuurman bevallen van dochtertje

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn de trotse ouders geworden van een meisje. Dit deelt mama Katja zelf op Instagram.

“Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend…” schrijft ze op het sociale medium. Hierbij deelt ze direct de eerste babyfoto.

Freek vertelt aan Shownieuws dat moeder en dochter het goed maken. Ze zijn megagezond en hartstikke blij. Wel zijn ze ‘helemaal kapot’, want ze hebben een nacht overgeslagen. De nacht ervoor was qua nachtrust helaas ook al niet noemenswaardig.

Katja en Freek worden door talloze volgers gefeliciteerd. “Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje… Prachtige foto’s mooi meiske!” schrijft iemand bijvoorbeeld.

Heftige zwangerschap

Het was geen gemakkelijke zwangerschap voor Katja. Voor de zwangerschap slikte Katja al medicijnen tegen haar angsten en dwanggedachten. Tijdens haar zwangerschap wilde ze daar mee stoppen, maar dat bleek toch niet mogelijk. “Ik slikte twee soorten medicijnen. Een daarvan is Depakine, maar dat mag echt niet als je zwanger wilt worden. Over het andere is niet veel bekend, maar er was ook geen contra-indicatie. Ja, liever slik je deze periode natuurlijk niks, maar dat bleek toch niet echt mogelijk”, heeft de presentatrice openhartig verteld.

De 45-jarige presentatrice maakte in februari bekend dat zij en haar man Freek hun eerste kind samen verwachten. Die video is hierboven te zien! Katja heeft al een dochter met haar ex-man Thijs Römer.