Sterren

Kelly Weekers deelt zwangerschapsupdate

Voormalig Miss Nederland Kelly Weekers en songwriter John Ewbank zijn in blijde verwachting van hun tweede kindje. Op social media deelt Kelly een update rondom haar zwangerschap.

“24 weken broedende”, begint de blondine. “Maar heel eerlijk, ik moest het wel even opzoeken. Waar ik de vorige zwangerschap nog net niet tot op de minuut wist hoe ver ik zwanger was en ook of de kleine dan een kiwi of maïskolf was (mango!), mompel ik nu vaak een random maand als iemand me vraagt hoe ver ik ben en vraag ik me achteraf af of het klopt. Waar ik de vorige keer de dag na de positieve test de babykamer bestelling al had staan, komt er nu niet eens een kamer en al helemaal geen extra spullen.

Ook vertelt ze dat de zwangerschap deze keer een stuk makkelijker dan gepland. “Waar het de eerste keer bijna een jaar duurde voordat ik in verwachting raakte hoefde @johnewbank tot zijn grote teleurstelling deze keer maar naar mij te kijken en was het raak .En waar tijdens mijn eerste zwangerschap alles langzaam ging en ik alle tijd had om ervan te genieten èn me er zorgen over te maken ervaar ik nu ondanks alle drukte echt 10 keer zo veel rust. Want deze keer begrijp ik mijn lijf, weet ik dat hoe het ook loopt het uiteindelijk allemaal goed komt, en geniet ik van alle kleine momentjes die ik met mijn buik heb. En heeft het inmiddels ook weer z’n charme dat wanneer ik die momentjes pak ik ergens in de achtergrond grote zus het hele huis hoor verbouwen.”

View this post on Instagram

24 weken broedende????????Maar heel eerlijk, ik moest het wel even opzoeken. Waar ik de vorige zwangerschap nog net niet tot op de minuut wist hoe ver ik zwanger was en ook of de kleine dan een kiwi of maïskolf was (mango!) mompel ik nu vaak een random maand als iemand me vraagt hoe ver ik ben en vraag ik me achteraf af of het klopt. Waar ik de vorige keer de dag na de positieve test de babykamer bestelling al had staan, komt er nu niet eens een kamer en al helemaal geen extra spullen. Waar het de eerste keer bijna een jaar duurde voordat ik in verwachting raakte hoefde @johnewbank tot zijn grote teleurstelling deze keer maar naar mij te kijken en was het raak ???? En waar tijdens mijn eerste zwangerschap alles langzaam ging en ik alle tijd had om ervan te genieten èn me er zorgen over te maken ervaar ik nu ondanks alle drukte echt 10 keer zo veel rust. Want deze keer begrijp ik mijn lijf, weet ik dat hoe het ook loopt het uiteindelijk allemaal goed komt, en geniet ik van alle kleine momentjes die ik met mijn buik heb. En heeft het inmiddels ook weer z’n charme dat wanneer ik die momentjes pak ik ergens in de achtergrond grote zus het hele huis hoor verbouwen ♥️ #24weeks #zwanger @minibymarilyn

A post shared by Kelly Weekers (@kelly_weekers) on

Openhartig over zwangerschap

Toen Kelly haar zwangerschap bekendmaakte, was ze al zeer openhartig en deelde ze het hele proces met haar volgers. In een Q&A op Instagram beantwoordde ze prangende vragen van haar volgers en was ze zeer openhartig over haar zwangerschap, opvoeding en meer!