Sterren

Leontine Borsato neemt drastisch besluit

Marco (53) en Leontine (52) Borsato zijn al een tijdje uit elkaar. Het lijkt erop dat Leontine een flinke eerste stap naar haar vrijgezellenbestaan zet: ze zegt vaarwel tegen haar achternaam Borsato.

Leontine is ambassadrice van de BankGiro Loterij en ondertekent zo nu en dan een brief naar alle leden. De brief die leden deze week op de mat kregen bevat een opvallende wijziging… Ze ondertekent de brief niet met Leontine Borsato, zoals ze gewoonlijk doet, maar met enkel haar voornaam Leontine. Het lijkt er dus op dat ze langzaam maar zeker afscheid neemt van de achternaam van Marco.

Een woordvoerder van de BankGiro Loterij laat maandag aan Shownieuws weten dat het inderdaad klopt dat Leontine de brief niet heeft ondertekend met haar achternaam erbij, dus alleen met Leontine. Waarom daarvoor gekozen is, laat de Bank Giro Loterij niet weten.

Marco en Leontine lieten op 4 februari weten niet meer samen te zijn na een huwelijk van 23 jaar. Het ene na het andere schandaal kwam vervolgens boven water. Marco Borsato zou zijn Leontine jarenlang hebben bedrogen met een lid van zijn fanclub. Ook kwam uit dat Marco een affaire heeft gehad met pianiste en zijn voormalig secretaresse Iris Hond.

Leontine gaat ondanks haar verdriet niet bij de pakken neerzitten: ze genoot onlangs nog van een heerlijke vakantie in Thailand.