Sterren

Luv’ stopt ermee

De geruchten klonken al een tijdje, maar is het dan toch echt definitief: Luv’ gaat uit elkaar en stopt. De optredens van de groep liggen al maanden stil vanwege gezondheidsklachten van zangeres José Hoebee en nu is een dan echt over.

Op Facebook deelt de groep het verdrietige nieuws. “Na jaren van succes hebben Marga, José en Chimène besloten om te stoppen met Luv’. Vanaf november 2019 liggen de optredens al stil ivm de gezondheidsklachten van José.”

De meiden vinden het heel vervelend dat ze de afgelopen tijd steeds hun optredens hebben moet afzeggen. “Omdat er ook geen duidelijkheid is hoelang het nog gaat duren voor José terug de bühne op kan, zijn de dames tot dit besluit gekomen”, klinkt het.

Toch is er ook een positieve noot. “Ondanks deze moeilijke beslissing is er nu ook enige opluchting binnen de groep. José kan zich volledig focussen op haar gezondheid en herstel. Chimène kan zich weer meer gaan richten op presentatie werk en Marga gaat weer reizen. Marga, José en Chimène danken de fans, opdrachtgevers en de pers voor het vertrouwen, begrip en de support van de afgelopen jaren!”