Sterren

'Marco Borsato vorig jaar nog met Iris Hond geweest'

Dinsdagavond kwam het nieuws naar buiten dat Marco en Leontine Borsato na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar gaan. De twee gingen de afgelopen maanden door een rumoerige tijd, nadat het nieuws naar buiten kwam dat Marco vreemd was gegaan met pianiste Iris Hond. Volgens Evert Santegoeds zou die affaire een grote rol hebben gespeeld in de breuk.

Toen de affaire vorig jaar aan het licht kwam, beweerde Marco dat dit zich tien jaar geleden had afgespeeld. Daar worden echter vraagtekens bij gezet. “Onze informatie was dat dat veel korter geleden gebeurd was. Dat kwam vooral naar buiten toen hij met het nummer Lippenstift naar buiten kwam, wat over minnaressen ging, dat iemand tegen mij zei: ‘Dat moet hij nodig zeggen, want in het voorjaar heeft hij hem nog bij Iris Hond uitgelaten’. Dus dat was zeker een affaire die veel losgemaakt heeft.”

Volgens de entertainmentdeskundige zou de zanger destijds zelfs aan de andere kant van de wereld hebben gezeten. “Marco was al een hele lange tijd niet meer thuis. Waar hij wel was? Je schijnt in de richting van de Malediven moeten gaan zoeken. Hij zou daar letterlijk ondergedoken zitten.” Bekijk hierboven de hele analyse van Evert.

Het management van Marco bevestigt aan Shownieuws dat Marco momenteel in Nederland is en weerspreekt dat hij op de Malediven ondergedoken zat.

Scheiding

Op zijn Facebook-pagina reageert de zanger ook zelf op de scheiding. ”Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.”