Sterren

Marieke Elsinga uitgemaakt voor vuile hufter

Marieke Elsinga is zich kapot geschrokken! Toen de presentatrice donderdagochtend bij haar auto kwam, lag er een niet al te vriendelijke boodschap op haar te wachten…

Toen Marieke in alle vroegte naar haar auto liep, zag ze dat er een briefje onder haar ruitenwisser was gestopt. Op Instagram vertelt de radio-dj dat ze eerst nog dacht dat iemand een kras op haar auto had gemaakt, maar niks blijkt minder waar. “Sommige mensen zijn helemaal gek. Ik kom net bij mijn auto bij mij in de straat. Vrije smalle parkeerplekken zijn dat,” begint ze haar verhaal. “Vind ik onder mijn ruitenwisser een briefje. Ik denk misschien heeft er iemand tegen mijn auto aangezeten maar niks bleek minder waar. Staat er op het briefje: ‘Vuile hufter! Volgende keer goed parkeren anders sla ik je ruit in’. Lekker vrolijk type dit.”

De presentatrice heeft meteen gekeken of ze echt zo slecht geparkeerd stond, maar dat was niet zo. “Nou valt best mee, ik stond met één-derde van mijn band over de witte streep heen. Mensen zijn gek geworden!” Marieke vertelt in haar radioshow met Mattie Valk dat ze erg aangeslagen is door de dreigende boodschap. Ze vertelt ook dat ze in eerste instantie dacht dat het briefje misschien een liefdesbriefje was van haar nieuwe liefde Sander.