Sterren

Martien wordt moe van 'gezeik' over Maxime

Martien Meiland vindt de grote kritiek op zijn dochter Maxime Meiland erg vervelend. De realityster reageert in een Q&A op Instagram op de ophef die vorige week ontstond

In de video draagt Maxime een stuk uit haar kledinglijn en gaat Martien los. Hij vindt het ‘helemaal leuk’, maar al het gezeur erover wat minder. “Dan denk ik: oh, wat een vervelende mensen. Altijd weer die negativiteit, wees eens een keer positief.”

“Er zijn toch allerlei bedrijven en merken die bij grote winkelhuizen liggen”, vervolgt hij. “Dat is allemaal te bestellen, ook in dat verre China. Weetje, altijd weer zo negatief. Zij heeft al haar geld daar in gestoken. Nou ja, laat maar gaan.”

Reactie Maxime

Martien doelt op het ‘gezeik’ over de nieuwe kledinglijn van Maxime, die afgelopen vrijdag werd gelanceerd. In de media zijn de afgelopen tijd berichten opgedoken dat ze haar kleding van de bekende Chinese site AliExpress haalt. Haar samples zouden verdacht veel lijken op kledingstukken die daar gewoon te koop zijn. Aan Shownieuws gaf ze tekst en uitleg.

“Ik vond het toch wel vervelend, moet ik zeggen”, reageerde de dochter van Erica en Martien op die berichten. “Maar het is voor mij wel een les geweest, denk ik.” Maxime zegt dat ze samenwerkt met een fabriek die een basis kledinglijn heeft. Hier kan ze bepaalde bestaande ontwerpen uitkiezen en die laat ze dan aanpassen naar eigen smaak en voor de Nederlandse markt. “Maar na dat gedoetje in de media ben ik als de sodemieter gaan tekenen en heb ik een hele nieuwe lijn ontworpen.” Haar hele reactie zie je in de video hierboven.