Sterren

Meiden van OG3NE bijten flink van zich af

Lisa, Amy en Shelley Vol, die samen de meidengroep OG3NE vormen, bijten op social media flink van zich af na eerdere negatieve berichtgeving op hun Home Isolation Concerts. Dit concert vond zondagavond plaats, maar verliep aanvankelijk niet zoals gehoopt door een technische storing.

De meiden laten weten in een reactie: “Beste Nederlandse pers. Na een aantal misplaatste negatieve koppen en artikelen die direct gisteravond (tijdens onze livestream!) zijn geplaatst, maken we nu gebruik van onze eigen social media om mensen te voorzien van de juiste informatie.”

Vervolgens laten ze weten dat ze met een aantal vooruitstrevende bedrijven het concert hebben georganiseerd en voldoende data capaciteit hebben ingekocht, maar dat er (hoewel de kans klein was) toch een technische storing ontstond. “Al heb je je 99% ingedekt, dan zul je net zien dat die ene procent je overkomt. Voor de duizenden mensen die wél ingelogd waren, hebben we gewoon de show gegeven!”

Voor alle kijkers die alsnog problemen ondervonden, hebben de meiden het concert nog een keer gegeven, op een ander streaming-platform. “Naar berekening heeft er in totaal een vol Gelredome aan online kijkers ons concert bijgewoond en aan alle lovende reacties te zien heeft iedereen uiteindelijk erg genoten!”

Maar sommige media besloten vervolgens uitsluitend te schrijven over de technische storing tijdens het eerste concert. Een doorn in het oog voor de meiden van OG3NE: “Wat is het dan toch jammer dat veel artikelen een storing, die op dat moment wordt opgelost, vermelden en verslaggeving van het uiteindelijk succes COMPLEET achterwege laten…” De meidengroep sluit het bericht af dat ze hun Homo Isolation Concerts zeker nog een aantal keren zullen doen. In de video hierboven is een medley te zien die ze tijdens de coronacrisis hebben opgenomen. Het hele bericht is hieronder te lezen.