Sterren

Meilandjes-feest in Hengelo dreigt uit klauwen te lopen

De ‘remigratie-borrel’ van de Meilandjes in Hengelo dreigt volledig uit de klauwen te lopen. Maxime Meiland roept op Instagram haar volgers dan ook op om niet te komen…

“Ik heb een dringend verzoek”, zegt ze in een video, die je hierboven kan zien. “Wij hebben een interview gegeven en daarin gezegd dat we een remigratieborrel geven in Hengelo in het dorp. Dat stond in de krant, in het AD. We zijn zo stom geweest om te zeggen: ‘het is voor de dorpelingen’.”

Talloze Hengeloërs willen graag naar de borrel van de Meilandjes komen, die op 25 september in Jansen en Jansen gaat plaatsvinden. Maar dat mag niet… “We hebben wel wat buren uitgenodigd, maar ik wil hier eigenlijk mee zeggen dat het wel op uitnodiging is. We werken met een gastenlijst.”

“We zijn een beetje bang dat er heel veel mensen straks opeens naar dat restaurant gaan”, vervolgt ze. “Dat willen we niet hebben, want is een gesloten feest. We willen geen ‘Project X’ hebben, snap je? Dus blijf allemaal lekker thuis en geniet van de zon.”

Wijnen, wijnen, wijnen?

Het is nog maar de vraag of Martien wel kan ‘wijnen, wijnen, wijnen’ op zijn eigen feestje. De Château Meiland-ster heeft een stijve nek en dat zorgt voor aardig wat pijn.

Maxime Meiland heeft maandag op Instagram video’s van haar vader geplaatst, die hieronder te zien zijn. Hierop is te zien dat Martien zijn nek niet kan bewegen. “Als ik nou zeg: ‘kijk daar eens’ kan je dan kijken?”, vraagt Maxime. “Ik kan wel deze kant op kijken, maar niet deze kant”, demonstreert hij. “Met drinken, kan ik niet verder dan zo”, laat Martien zien terwijl hij sap probeert te drinken.

“Het gaat niet helemaal leeg dat glas”, vertelt Martien lachend in de video. “Want die kop kan niet verder naar achter. Het doet zo zeer.” Erica wijst hem erop dat hij dan toch even langs de huisarts moet gaan.