Sterren

Mijlpaal voor dochtertje Xander de Buisonjé

Een mijlpaal voor Céla Lynn, de dochter van Xander de Buisonjé! Het meisje is nu drie jaar oud en groeit als kool. “Ik kan het zelf hoor papa.”

“Na twee meter vasthouden vond de prinses het wel genoeg: ‘Ik kan het zelf hoor, papa’. En daar ging ze”, schrijft Xander bij een foto op Instagram waarop Céla Lynn zelf zonder zijwieltjes fietst. Volgers van de zanger zijn onder de indruk van de kleine meid. “Wat gaat de tijd toch snel” en “Weer een mijlpaal!” luiden enkele reacties.

Na maanden thuiszitten heeft Xander onlangs de concertreeks in het Olympisch Stadion afgetrapt. Toch vertelde de zanger aan Shownieuws wat moeite te hebben met de coronaregels. “Ik had er onwijs veel zin in”, vertelde Xander. “Na vier maanden weer mogen optreden is alsof je een kind los laat in een speelgoedwinkel.”

Xander merkte dat de mensen het soms lastig vonden de regels na te leven. “Soms vergeet je het ook gewoon”, zei hij daarover. “Ik ben best wel aanrakerig, maar dat kan allemaal niet. Ik ben allang blij dat we weer op mogen treden.”