Sterren

Monica Geuze en nieuwe liefde zetten belangrijke stap

Monica Geuze en haar nieuwe liefde Robbert zetten een belangrijke nieuwe stap in hun relatie. Robbert wordt binnenkort voorgesteld aan een wel heel bijzonder persoon in haar leven. In de videoserie ‘Binnenpret met‘ van Radio 538 vertelt de vlogster hierover.

In de video moet Monica antwoord geven op lastige en persoonlijke vragen. Presentator Igmar Felicia stelt de vraag: ben je van plan om je nieuwe vlam de komende weken aan jouw dochtertje Zara-Lizzy voor te gaan stellen? Monica antwoordt daarop volmondig ‘ja’. Ook wordt er een vraag gesteld over Monica’s ex Lars Veldwijk. Igmar wil weten of Monica opnieuw een relatie met hem zou willen aangaan mocht hij weer terug naar Nederland verhuizen. Haar antwoord daarop is ‘nee’.

Eerder deelde Monica een prachtige foto van Zara-Lizzy. Op Instagram plaatste ze de zwart-wit foto met de tekst: “Mijn alles” erbij. In de reacties wordt Monica overspoeld met lieve woorden. Zo reageert collega-vlogger Jessie Jazz Vuijk met: “Liefde!”. “Zo mooi”, “Prachtig” en “Beauty” zijn vaak terug te lezen.