Sterren

Monique betrapt op 'rare foto met Rachel'

Monique Westenberg heeft een bewerkte foto van haar schoonmoeder Rachel Hazes op haar Instagram Stories geplaatst. De bizarre foto was binnen no time weer verwijderd.

Op het plaatje is te zien hoe Monique, André, hun zoontje en wat vrienden samen voor de poorten van de Efteling staan. Links achter hen zie je mensen richting de camera lopen en eentje blijkt Rachel Hazes te zijn. Althans, haar gezicht is op dat van een andere Efteling-bezoeker geplakt.

Het is een opvallende foto, maar veel volgers die het een tweede keer wilden bekijken, kwamen thuis van een koude kermis. Het plaatje werd namelijk al razendsnel vervangen door een andere. Zonder ‘Rachel’ dit keer. Gelukkig had Ditjes en Datjes nog een screenshot van de bovenstaande foto.

‘Hartstikke goede vrouw’

Wat de reden is geweest van het maken en plaatsen van de gekke foto, is onduidelijk. Monique’s schoonmoeder maakte onlangs nog duidelijk in Hoge Bomen dat ze helemaal niet zo’n felle tegenstander van Monique is als heel Nederland denkt. Ze legde uit dat de jarenlange ‘ruzie’ die zij met André had niet kwam door blinde haat. “Ik heb geen ruzie gemaakt, maar ik heb geprobeerd mijn kind te beschermen voor iets. En niet voor haar (Monique, red.), want zij is een hartstikke goede vrouw, maar ik probeerde zijn mooie jaren te…” Rachel maakt de zin niet af, maar Jeroen trekt de juiste conclusie: “Je vond hem te jong.”

“De wereld lag aan zijn voeten”, vervolgt Rachel. “Dré is nooit thuis en ik vond het zonde om gelijk al een relatie en een kind te nemen. Maar dat is niet aan mij. Ik heb mijn mening te snel gegeven. Ik zou dat ook nooit meer doen. Al heeft hij er nu één van tachtig en heeft ze drie gebitten in, dan zeg ik nog dat ik haar leuk vind.”

Verhuizing

In de ontroerende aflevering van Hoge Bomen vertelde Rachel ook een grote stap te gaan nemen. Ze heeft samen met haar nieuwe liefde Mike plannen om te verhuizen naar Spanje…

Wij gaan naar Barcelona“, zegt ze tegen de zanger, wanneer hij vraagt hoe zij en haar goede vriendin Rossana Kluivert contact met elkaar onderhouden. Aan de vleugel in Hoge Bomen vertelt ze dat ze bezig zijn met een stuk grond in Barcelona naast hun goede vrienden Rossana en Patrick. “Wij worden buren, dat gaat niet goed komen”, vertelt Rachel lachend.

Rachel en Mike zijn al een tijdje dolgelukkig met elkaar. Afgelopen februari vertelde Rachel hier op de rode loper bij de première van TINA de Musical openhartig over (zie onderstaande video).